Se VM-finalen på restaurang i Jönköping

Letar du efter bäst restaurang Jönköping? Detta är givetvis en fråga som handlar om tycke och smak, men om du vill kunna kombinera sporttittande med öldrickande och lite god mat är Shooters Biljard ett hett alternativ. Det var ju ett fantastiskt VM-äventyr för Sverige, även om det till slut tog slut. En semifinal hade nog varit kanske lite för mycket begärt, även om man givetvis hade sett fram emot en match av episka proportioner. England var väl knappast ett helt överkomligt lag, trots allt. Har man spöat både Italien och Frankrike, så borde inte den här upplagan av England vara en helt orimlig uppgift.

Det finns dock några matcher till att njuta av och en sportbar är det bästa sättet att ta till sig en VM final optimalt. Det finns stor chans att det blir en ny världsmästare. I modern tid är det alltid så att det är någon av de stora elefanterna som har vunnit titeln. Någon kaxig uppstickare har lyckats ta sig fram till semifinal men där har det blivit stopp. Det skulle därför vara kul om någon ny nation tar hem titeln. Belgien är ett rimligt alternativ här.  De har en otrolig spets i laget med flera spelare i absolut världsklass. 

Se fotboll på restaurang

Dessutom spelar de stundtals underhållande, ofta kontringsorienterad, fotboll. Det går väldigt fort när de ställer om, vilket många lag har redan har fått känna på i det här mästerskapet.  Se VM-finalen på en restaurang i Jönköping för att ta in detta episka ögonblick på bästa möjliga sätt, gärna tillsammans med vänner och bekanta som sedan kan fortsätta kvällen och göra det till en helkväll. Fotboll, mat, och dryck är en fantastisk kombination!